Smakrikt frukt och nötbröd på rågsurdeg

image

Helgens bak resulterade i ett fruktbröd med rågsurdeg. Tre olika frukter och tre sorters nötter gav det hela massor med smak. Receptet kommer från boken ”Surdegsbröd” av Martin Johansson som är lite av en surdegsguru och skrivit flertalet böcker och bloggar för fullt om ämnet. 

image

Receptet togs från boken Surdegsbröd men är exakt detsamma Martin har lagt ut här.

Våga pröva, det här brödet med sin fantastiska smak var verkligen värt det besväret!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s